torsdag 25 februari 2010

Torsdag

Jag var lite seg imorse trots att jag bara drack 1 glas vin igår kväll, men attans vad trevligt det var. Jag kom inte hem förrän till elva, därav tröttheten. Sju mammor, hamburgertallrik, vin och många intressanta samtalsämnen förgyllde kvällen.

Efter badhusbesök på fm idag skulle vi åka till Etuna för övernattning hos syster yster - något som vi försökt få till flera gånger. Idag var är ordnat; vädret, sjukdomar, presenter osv men då får både syster yster och Volvomannen svinkoppor.Yes. Inget besök alltså. STOR besvikelse och förvirring, för HUR ska det gå med presenten?? Och nej, det går inte att lämna den vid annat tillfälle. Så nu är den postad. Och så blev det en tur till Gallerian för inköp av nytt ritblock (som faktiskt behövdes) och en rockring (som inte alls behövs men lite plåster på såren då vi ställt in 3 ggr, tror jag).

Slutet gott, allting gott i alla fall då vi haft mysig middag hemma med ljus och bubbel som bonus. Imorgon ska vi titta på våningsäng och låta O leka i Småland medan vi handlar ljus.

Inga kommentarer: